Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlense Auroraflat: van achterbuurt naar grootste mural

Geplaatst opvrijdag 23 juli 2021 - 21:34

Met de grootste mural in Europa moet de bedenkelijke reputatie èn het uiterlijk van de Heerlense Auroraflat drastisch veranderen

De flat vlak achter het station heeft 228 appartementen en krijgt een opknapbeurt.

Boa Mistura
De flat heeft een slechte naam door onder meer problemen met hangjongeren, drugsgebruik en intimidatie. De buitenkant wordt aangepakt door kunstenaarscollectief Boa Mistura uit Madrid, die voor dit project zijn gaan wonen in de Auroraflat. Samen met de bewoners zijn ze aan de slag gegaan, van concept tot uitvoering.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen