Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlense Anca Zijlstra debuteert op Lakeside

Geplaatst opzaterdag 2 januari 2016 - 9:19

Dartster Anca Zijlstra uit Heerlen maakt zaterdagavond haar debuut op Lakeside. Dat is het WK darts van de British Darts Organisation.

Zijlstra neemt het op tegen drievoudig wereldkampioen Anastasia Dobromyslova. Ze kijkt ontzettend uit naar het toernooi in Frimley Green, waar de beste 16 dames ter wereld strijden om de wereldtitel.

Lees ook: Dartster Anca Zijlstra naar Lakeside

50/50
"Als we beide ons beste spel spelen zal het fifty-fifty worden en is het darts de winnaar. Dat ik de laatste keren heb gewonnen is hier absoluut geen garantie. Maar ik weet dat ik kan winnen, dat is het belangrijkste," aldus Zijlstra.

Niet voorbereiden
Lakeside is de plek waar alle grote spelers hun sporen hebben verdiend. "Je kunt jezelf op dit toernooi niet voorbereiden', zegt ze tegen L1. "Het is zo ontzettend bijzonder. Wanneer ik tevreden ben? Als ik op het podium ongeacht de uitslag mijn eigen spel heb kunnen spelen. Dan ben ik relaxed genoeg geweest."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Video: Dartser Anca Zijlstra wil zich plaatsen voor Lakeside (7 oktober 2015)
Dartster Anca Zijlstra wil naar Lakeside
Anca Zijlstra strandt in kwartfinale Lakeside
Dartster Anca Zijlstra strandt in eerste ronde van WK
Dartster Anca Zijlstra door naar kwartfinale Lakeside
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen