Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlense (55) drugsverdachte vrij tot proces

Geplaatst opzaterdag 21 november 2015 - 8:07

Cor van R., een 55-jarige man uit Heerlen die verdacht wordt van overtreding van de Opium- en Wapenwet, mag zijn proces in vrijheid afwachten.

Dat heeft de rechtbank Maastricht vrijdag besloten.

Vrees voor terugval
Raadsman Stef Bergmans bepleitte met succes dat de voorlopige hechtenis waar zijn cliënt negen maanden in zit, geschorst moet worden. Het Openbaar Ministerie had de voorlopige hechtenis liever zien voortduren, omdat gevreesd wordt voor terugval van de verdachte. Officier van justitie David van Kuppeveld verzocht de rechtbank schorsing van de voorlopige hechtenis af te wijzen. "Maar als de verdachte wordt geschorst, moet dat onder voorwaarden."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

OM eist celstraffen tot zeven jaar voor Parkstadbende
Zes jaar cel voor woningoverval door nepagent in Velden
Tbs-patiënt ook verdacht van wurgpoging op medewerkster
Verdachten jeugdbende Parkstad voor de rechter
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen