Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlenaar vast voor ontucht met meerdere kinderen

Geplaatst opdonderdag 9 januari 2020 - 13:39

Een 66-jarige man uit Heerlen wordt verdacht van ontucht met meerdere slachtoffers. Enkele slachtoffers zijn minderjarig.

Dat bevestigt het Openbaar Ministerie (OM) na berichtgeving door ZO-NWS.

Misbruik
De man zou volgens de lokale omroep de zaak zelf aan het rollen hebben gebracht door het misbruik bij een huisarts op te biechten. Deze huisarts meldde het vervolgens bij Veilig Thuis, een meldpunt voor huiselijk geweld en kindermishandeling.

Het OM kan dit echter niet bevestigen. Justitie wil vanwege de gevoeligheid van de zaak niet meer informatie over de zaak kwijt. Ook niet of de slachtoffers familie van de man zijn.

De verdachte zal binnenkort voor de rechter moeten verschijnen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen