Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlenaar met 2 jaar celtegoed opgepakt langs A15

Geplaatst opwoensdag 29 oktober 2014 - 16:01

Een Heerlenaar met zo'n twee jaar celtegoed is woensdagmorgen opgepakt in het Gelderse Opheusden. Ook werd hij gezocht door de vreemdelingenpolitie.

De man (26) werd bij een controle aan de kant gezet op een parkeerplaats aan de A15. Toen een agent een joint in de auto zag liggen besloot de politie de auto grondig te doorzoeken. Daarbij kwamen inbrekersspullen zoals schroevendraaiers, mutsen, een knipschaar en handschoenen aan het licht.

Rijbewijs van zijn broer
De Heerlenaar gaf in eerste instantie een valse naam op en probeerde zich te legitimeren met het rijbewijs van zijn broer. De bijrijder, een man (21) uit Zaltbommel, had helemaal geen papieren bij zich.

703 dagen celtegoed
Eenmaal meegenomen naar het politiebureau bleek dat de man uit Heerlen nog 703 dagen gevangenisstraf moet uitzitten. Als die er opzitten wordt de man overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie. Zijn handlanger heeft een proces-verbaal gekregen voor het opgeven van een valse naam en de inbrekersspullen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

flitspaal, controle, verkeerscontrole, flitser, agent, politie
Venlose politie vangt Poolse voortvluchtige: half jaar cel
Gevangenis
Heerlenaar met celtegoed van straat geplukt
Bosje bloemen voor hulp bij arrestatie in Heerlen
Automobilist spoorloos na wilde achtervolging door Heerlen
Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen