Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlenaar met 2 jaar celtegoed opgepakt langs A15

Geplaatst opwoensdag 29 oktober 2014 - 16:01

Een Heerlenaar met zo'n twee jaar celtegoed is woensdagmorgen opgepakt in het Gelderse Opheusden. Ook werd hij gezocht door de vreemdelingenpolitie.

De man (26) werd bij een controle aan de kant gezet op een parkeerplaats aan de A15. Toen een agent een joint in de auto zag liggen besloot de politie de auto grondig te doorzoeken. Daarbij kwamen inbrekersspullen zoals schroevendraaiers, mutsen, een knipschaar en handschoenen aan het licht.

Rijbewijs van zijn broer
De Heerlenaar gaf in eerste instantie een valse naam op en probeerde zich te legitimeren met het rijbewijs van zijn broer. De bijrijder, een man (21) uit Zaltbommel, had helemaal geen papieren bij zich.

703 dagen celtegoed
Eenmaal meegenomen naar het politiebureau bleek dat de man uit Heerlen nog 703 dagen gevangenisstraf moet uitzitten. Als die er opzitten wordt de man overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie. Zijn handlanger heeft een proces-verbaal gekregen voor het opgeven van een valse naam en de inbrekersspullen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

flitspaal, controle, verkeerscontrole, flitser, agent, politie
Venlose politie vangt Poolse voortvluchtige: half jaar cel
Gevangenis
Heerlenaar met celtegoed van straat geplukt
Bosje bloemen voor hulp bij arrestatie in Heerlen
Automobilist spoorloos na wilde achtervolging door Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen