Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlenaar met 2 jaar celtegoed opgepakt langs A15

Geplaatst opwoensdag 29 oktober 2014 - 16:01

Een Heerlenaar met zo'n twee jaar celtegoed is woensdagmorgen opgepakt in het Gelderse Opheusden. Ook werd hij gezocht door de vreemdelingenpolitie.

De man (26) werd bij een controle aan de kant gezet op een parkeerplaats aan de A15. Toen een agent een joint in de auto zag liggen besloot de politie de auto grondig te doorzoeken. Daarbij kwamen inbrekersspullen zoals schroevendraaiers, mutsen, een knipschaar en handschoenen aan het licht.

Rijbewijs van zijn broer
De Heerlenaar gaf in eerste instantie een valse naam op en probeerde zich te legitimeren met het rijbewijs van zijn broer. De bijrijder, een man (21) uit Zaltbommel, had helemaal geen papieren bij zich.

703 dagen celtegoed
Eenmaal meegenomen naar het politiebureau bleek dat de man uit Heerlen nog 703 dagen gevangenisstraf moet uitzitten. Als die er opzitten wordt de man overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie. Zijn handlanger heeft een proces-verbaal gekregen voor het opgeven van een valse naam en de inbrekersspullen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

flitspaal, controle, verkeerscontrole, flitser, agent, politie
Venlose politie vangt Poolse voortvluchtige: half jaar cel
Gevangenis
Heerlenaar met celtegoed van straat geplukt
Bosje bloemen voor hulp bij arrestatie in Heerlen
Automobilist spoorloos na wilde achtervolging door Heerlen
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen