Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlenaar (29) met nepwapen in auto aangehouden

Geplaatst opzaterdag 17 augustus 2019 - 17:29

In Arnhem is vrijdag een 29-jarige Heerlenaar aangehouden die zich samen met een 28-jarige Arnhemmer en een nepwapen in een auto bevond.

Dat meldt de politie.

Klemgereden
De twee zaten op de
Westervoortsedijk in een auto. Agenten besloten - uit voorzorg - met kogelwerende vesten naar het voertuig te snellen, om vervolgens de auto klem te rijden. Agenten zagen zich daartoe genoodzaakt, omdat aanvankelijk niet duidelijk was of het om een echt wapen of een nepwapen ging.

Ingerekend
De mannen lieten, eenmaal klemgereden, direct het nepwapen zien. De Heerlenaar en de Arnhemmer werden vervolgens ingerekend. Wat de twee met het voorwerp in de auto van plan waren, is vooralsnog onduidelijk.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen