Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlen wil Duitsers naar binnenstad lokken

Geplaatst opmaandag 3 oktober 2016 - 17:37

Heerlen wil Duitsers weer verleiden de binnenstad te bezoeken.

Centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad en de Woonboulevard zijn maandagmiddag een campagne gestart om nog meer Duitsers naar de stad te lokken.

Bezoekers
De Woonboulevard trekt jaarlijks bijna twee miljoen bezoekers. Velen van hen komen echter zelden of nooit in de binnenstad. Met de campagne willen de twee organisaties daar verandering in brengen. Duitse bezoekers kregen maandag urban dance-shows voorgeschoteld en een presentje met het opschrift I love Sunday Shopping Heerlen.

Beleving
"Heerlen timmert met zijn evenementenbeleid flink aan de weg. Dat positieve gevoel moet worden gedeeld. Ook op koopzondagen en marktdagen gaan we voor meer sfeer en beleving zorgen", zegt centrummanager Jelle Ummels.

Vanaf volgende week zijn er iedere tweede en vierde zondag van de maand straatoptredens in de Heerlense binnenstad. Van singersongwriters, koren en fanfares, maar ook van dansgezelschappen.

Lees ook: Heerlense koopkathedraal bestaat 25 jaar

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Koopzondagdiscussie Heerlen nog steeds niet beslecht
Shopping winkelen winkel
'Behoud wekelijkse koopzondag Heerlen'
VD Maastricht
Doorstart geklapt, V&D verdwijnt uit straatbeeld
V&D
V&D's mogelijk even open voor verkoop winkelrestanten
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen