Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlen verwelkomt IBE voor de tiende keer

Geplaatst opvrijdag 10 augustus 2018 - 17:29

Voor de tiende keer is in Heerlen het internationale breakdance-event IBE van start gegaan.

Voor de danswedstrijden komen elk jaar honderden breakdancers van over de hele wereld naar de stad, vergezeld van duizenden bezoekers.

Donderdagavond werden de eerste wedstrijden al gehouden op het Pancratiusplein maar de officiële opening is vrijdagavond. Gedurende het weekend nemen de straatdansers het op verschillende plekken in de binnenstad tegen elkaar op, en zijn er optredens op de verschillende podia.

De IBE zelf bestaat twintig jaar. Het evenement begon in Rotterdam, sinds 2008 wordt de IBE in Heerlen gehouden.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen