Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlen krijgt grootste vestiging van tapasgigant

Geplaatst opdonderdag 26 januari 2017 - 18:30

De grootste vestiging van onbeperkt-tapasketen La Cubanita komt in Heerlen.

Het restaurant heeft een all-you-can-eat-formule waar je door de week voor 17,50 en in het weekend voor 22,50 onbeperkt kunt opscheppen.

Modezaak
De Heerlense Cubanita komt in een voormalige modezaak aan de Honigmannstraat met een oppervlakte van maar liefst 860 vierkante meter. Na Maastricht wordt dat het tweede Limburgse filiaal. In totaal zijn er in Nederland 46 La Cubanita's, de vestiging in Heerlen moet concurreren met nog drie andere tapasrestaurants.

Crowdfunding
De zaak moet in mei of juni open gaan, en wordt gerund door dezelfde mensen die achter de Maastrichtse vestiging van La Cubanita's eten. Die vestiging ging eind 2015 open nadat de eigenaren via crowdfunding hun startkapitaal bij elkaar hadden gekregen.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Stadshotel Heerlen verruilt Paris voor Spanje
Geld is binnen voor tapasgigant Heerlen
Limburgse restaurants vechten om koks
Winthaegen nieuwe chefkok van restaurant Limbourg
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen