Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerlen geeft ton voor promotie Glazen Huis

Geplaatst opmaandag 15 december 2014 - 18:02

De stichting Promotie Glazen Huis Heerlen 2015 krijgt een ton subsidie van de gemeente. Het geld wordt ingezet om de stad te promoten in de aanloop naar Serious Request, volgend jaar december.

De stichting -die verwacht het bedrag via haar netwerk te kunnen verdubbelen- gaat zich in eerste instantie richten op het werven van sponsoren, het bedenken en organiseren van promo-acties en de organisatie van side-events.

Overal iets te doen
"3FM verovert het Pancratiusplein", vertelt voorzitter Paul Reijns van de stichting. "Het is aan ons om de rest van de binnenstad in te vullen." Als het aan secretaris Raoul Braeken ligt, is er straks op alle pleintjes iets te doen.

2015
De goede-doelenactie Serious Request van radiozender 3FM wordt volgend jaar december in Heerlen gehouden. Dit jaar staat het Glazen Huis in Haarlem. Aanstaande donderdag laten drie dj’s zich opsluiten om zes dagen lang plaatjes te draaien voor het goede doel.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Glazen Huis in Heerlen krijgt vorm
'Laatste avondmaal' voor Serious Request-dj's
Serious Request 2015
Heerlen krijgt een Walk of Fame
Heerlense ambtenaren alvast naar Serious Request
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen