Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerenveen houdt Eaters van scoren in Geleen

Geplaatst opmaandag 8 januari 2018 - 6:43

De ijshockeyers van Laco Eaters Limburg hebben zondagavond in eigen huis niet voor een verrassing kunnen zorgen.

Unis Flyers Heerenveen won afgetekend in Geleen: 0-4.

Efficiƫntie
De Friezen, tweede op de BeNe-League ranglijst, openden de score in Glanerbrook. Pippo Limnell Finocchiaro zette de Flyers na negen minuten spelen op een 0-1 voorsprong. Eaters liet zich echter niet van de wijs brengen door die tegentreffer, maar het ontbrak bij de ploeg uit Geleen aan efficiƫntie in de aanval.

Derde periode
Dat brak het team van Andy Tenbult, dat er niet in slaagde om Flyers-goalie Sjoerd Idzenga te passeren, in de derde periode op. Adam Bezak, een van de meestscorende spelers in de competitie, scoorde tweemaal namens de gasten en ook Finocchiaro passeerde Rowan Delil voor de tweede maal. Daardoor liep de score op naar 0-4.

Eaters staat intussen op de zesde plaats in de Bene-League, met 30 punten uit vijftien duels. In het aankomend weekend gaat de ploeg op bezoek bij Eindhoven Kemphanen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen