Overslaan en naar de inhoud gaan

Heel Holland huilt: bakker Cas uitgeschakeld

Geplaatst opzondag 20 januari 2019 - 21:26

Publiekslieveling Cas Wolters uit Sint Odiliënberg ligt uit het televisieprogramma Heel Holland Bakt.

De 23-jarige koekjes- en taartenbakker werd zondagavond door de jury van het populaire Omroep Max-programma naar huis gestuurd.

Lees ook: Cas Wolters (23) nu al favoriet bij Heel Holland Bakt

Tent
De bakkers kregen de opdracht een 'blij baksel' te maken en daarom koos de met een hoge hoed gemutste Cas voor een Cirque d'Hiver, een taart in de vorm van een tent; toepasselijk, aangezien hij zelf voorheen allerlei werkzaamheden achter de schermen had verricht bij een circus. Bij een andere opdracht moesten de bakkers met koekjes aan de slag. Cas' creatie ontbeerde aan een snufje zout.

Teleurgesteld
De jury bleek niet al te gecharmeerd van Cas' (mis)baksel. Dat leverde op Twitter een stortvloed aan teleurgestelde kijkers op, die Cas graag nog langer aan het werk hadden willen zien.

Voorbeeld
Cas, die door veel kijkers al snel werd vergeleken met prins Harry en Sven Kramer, is een bijzondere verschijning. Hij was met zijn 23 jaar de jongste kandidaat van het programma, heeft felrood haar en een gehoorbeperking. Met zijn deelname wilde hij een voorbeeld zijn voor andere mensen met een beperking.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen