Overslaan en naar de inhoud gaan

Heel Holland huilt: bakker Cas uitgeschakeld

Geplaatst opzondag 20 januari 2019 - 21:26

Publiekslieveling Cas Wolters uit Sint Odiliƫnberg ligt uit het televisieprogramma Heel Holland Bakt.

De 23-jarige koekjes- en taartenbakker werd zondagavond door de jury van het populaire Omroep Max-programma naar huis gestuurd.

Lees ook: Cas Wolters (23) nu al favoriet bij Heel Holland Bakt

Tent
De bakkers kregen de opdracht een 'blij baksel' te maken en daarom koos de met een hoge hoed gemutste Cas voor een Cirque d'Hiver, een taart in de vorm van een tent; toepasselijk, aangezien hij zelf voorheen allerlei werkzaamheden achter de schermen had verricht bij een circus. Bij een andere opdracht moesten de bakkers met koekjes aan de slag. Cas' creatie ontbeerde aan een snufje zout.

Teleurgesteld
De jury bleek niet al te gecharmeerd van Cas' (mis)baksel. Dat leverde op Twitter een stortvloed aan teleurgestelde kijkers op, die Cas graag nog langer aan het werk hadden willen zien.

Voorbeeld
Cas, die door veel kijkers al snel werd vergeleken met prins Harry en Sven Kramer, is een bijzondere verschijning. Hij was met zijn 23 jaar de jongste kandidaat van het programma, heeft felrood haar en een gehoorbeperking. Met zijn deelname wilde hij een voorbeeld zijn voor andere mensen met een beperking.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen