Overslaan en naar de inhoud gaan

Heeft tieneridool Justin Bieber hier een kamer?

Geplaatst opvrijdag 2 juni 2017 - 12:57

Justin Bieber logeert voorafgaand aan zijn Pinkpop-optreden naar alle waarschijnlijkheid in Château St. Gerlach in Houthem.

Dat blijkt uit gesprekken met verschillende bronnen.

Handtekening?
Het personeel van het hotel in
Houthem-St. Gerlach mag natuurlijk niets zeggen over de komst van het Canadese idool. "Er wordt onderling weinig over gesproken", zo zegt een portier tegen een verslaggever van L1. De man heeft wel een pen in de binnenzak van zijn jasje. Hij zou Bieber om een handtekening kunnen vragen: "Maar dat ga ik niet doen."

Het personeel is druk bezig de kamer waar de tieneridool naar verwachting gaat slapen in orde te maken. Hoogstwaarschijnlijk is dat één van de twee bruidssuites. "Ik weet het niet, ik kan er niets over zeggen", zegt een medewerker die de bedden verschoont.

Grote namen
Grote mannen als zanger Bruce Springsteen, de Amerikaanse president George Bush en The Rolling Stones sliepen al eerder in het hotel van Camille Oostwegel.

Volg Pinkpop via L1: op de radio zaterdag (16-19u), zondag (13-18u) en maandag (16-19u). Op tv elke dag om 17.30u in het L1NWS en een special maandag vanaf 17:55 uur.

Lees alles over Pinkpop en ander festivalnieuws in de festivalrubriek.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Spot jij een Pinkpop-ster? Stuur je foto of video!
Resten Romeinse weg gevonden in Houthem
Valkenburg, chateau sint gerlach
Château St. Gerlach gaat weer voor Michelinster
Op festivals betalen met pin, een goed of slecht idee?
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen