Overslaan en naar de inhoud gaan

Heeft Lieke Martens een nieuwe vlam?

Geplaatst opwoensdag 4 juli 2018 - 6:29

Het was een tijdje rustig rond het liefdesleven van Lieke Martens, maar de wereldvoetbalster van het jaar lijkt iemand aan de haak geslagen te hebben.

De speelster van FC Barcelona lijkt een gezellige date te hebben gehad met niemand minder dan voormalig Roda JC-goalie Benjamin van Leer.

Balkon
De sterspeelster uit Nieuw-Bergen plaatste een foto in haar instastories waarop te zien is dat ze op een balkon ligt te genieten van het zonnetje. De reservekeeper van Ajax heeft een paar uur later een soortgelijke foto op Instagram geplaatst. De achtergrond en het balkon lijken verdacht veel op elkaar. De geruchtenmolen komt dan nog eens extra op gang omdat er bij Van Leer ook vrouwenbenen op het kiekje te zien zijn.

Toeschouwer
De website Sportnieuws doet er zelfs nog een schepje bovenop. De sportsite weet te melden dat Martens langs de lijn stond bij de oefenwedstrijd van Ajax tegen VVSB om Van Leer aan te moedigen.

Links de foto die Lieke Martens op Instagram plaatste, rechts die van Benjamin van Leer.
Foto: Instagram

Vrijgezel
Martens is sinds maart dit jaar vrijgezel. Na zeven jaar was haar relatie gestrand. "Het lukt me, ik red me. Ik heb het niet zo snel moeilijk. Ik voel me een sterke vrouw", zei ze toen tegen De Volkskrant.

Lees ook: Huwelijksaanzoeken voor populaire Lieke Martens

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen