Overslaan en naar de inhoud gaan

Heeft Lieke Martens een nieuwe vlam?

Geplaatst opwoensdag 4 juli 2018 - 6:29

Het was een tijdje rustig rond het liefdesleven van Lieke Martens, maar de wereldvoetbalster van het jaar lijkt iemand aan de haak geslagen te hebben.

De speelster van FC Barcelona lijkt een gezellige date te hebben gehad met niemand minder dan voormalig Roda JC-goalie Benjamin van Leer.

Balkon
De sterspeelster uit Nieuw-Bergen plaatste een foto in haar instastories waarop te zien is dat ze op een balkon ligt te genieten van het zonnetje. De reservekeeper van Ajax heeft een paar uur later een soortgelijke foto op Instagram geplaatst. De achtergrond en het balkon lijken verdacht veel op elkaar. De geruchtenmolen komt dan nog eens extra op gang omdat er bij Van Leer ook vrouwenbenen op het kiekje te zien zijn.

Toeschouwer
De website Sportnieuws doet er zelfs nog een schepje bovenop. De sportsite weet te melden dat Martens langs de lijn stond bij de oefenwedstrijd van Ajax tegen VVSB om Van Leer aan te moedigen.

Links de foto die Lieke Martens op Instagram plaatste, rechts die van Benjamin van Leer.
Foto: Instagram

Vrijgezel
Martens is sinds maart dit jaar vrijgezel. Na zeven jaar was haar relatie gestrand. "Het lukt me, ik red me. Ik heb het niet zo snel moeilijk. Ik voel me een sterke vrouw", zei ze toen tegen De Volkskrant.

Lees ook: Huwelijksaanzoeken voor populaire Lieke Martens

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen