Havenbrand Herten

Vrijspraak voor hoofdverdachte havenbrand Herten

De rechtbank in Roermond heeft donderdag de 32-jarige Wim R. uit Maastricht vrijgesproken. Hij werd aanvankelijk verdacht van het in brand steken van een boot in de haven van Herten.

Havenbrand Herten
Vrijspraak geëist voor hoofdverdachte havenbrand Herten

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft donderdag voor de rechtbank in Roermond vrijspraak geëist tegen een 32-jarige Maastrichtenaar die werd verdacht van het in brand steken van een boot in de haven van Herten.

Jarenlange celstraffen geëist voor brandstichting jachthaven

Justitie eist jarenlange celstraffen tegen de drie mannen die worden verdacht van brandstichting in de jachthaven in Ohé en Laak.

Verdachten havenbrand ontkennen: 'Waren niet in de buurt'

De drie mannen die voor de rechter staan vanwege de havenbrand in Ohé en Laak ontkennen ook maar iets met de brand te maken te hebben.

Havenbrand Wessem (januari 2016)
Havenbranden: Directeur jachthaven opnieuw voor rechter

De 59-jarige Henk V. moet zich in mei opnieuw verantwoorden voor de rechter. De mede-eigenaar van de jachthaven in Wessem wordt verdacht van een van de vier havenbranden in Midden-Limburg.

Directeur jachthaven opnieuw opgepakt voor havenbranden

In het onderzoek naar de havenbranden in Midden-Limburg is dinsdagochtend een 57-jarige man uit Gastel aangehouden. Het gaat om Henk V., directeur en mede-eigenaar van de jachthaven in Wessem.

Havenbrand Wessem (januari 2016)
Sporenonderzoek jachthaven Wessem afgerond

De politie is klaar met het sporenonderzoek bij de jachthaven in Wessem.

Advocaat: 'Onderzoek jachthaven pleit directeur vrij'

De uitkomst van een intern onderzoek door en in zijn eigen bedrijf, Comfortsparc in Wessem, is voor directeur en mede-eigenaar Henk V. (56) uit Gastel een van de redenen geweest om zichzelf maandag bij de politie te melden.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten