Snickers met hasj over gevangenismuur Roermond gegooid

Man gooit Snickers gevuld met hasj over gevangenismuur

Een 27-jarige man is zondag door de politie opgepakt nadat hij twee verpakkingen van een Snickers, die waren gevuld met hasj, over de muur van de gevangenis in Roermond had gegooid.

PI Sittard gevangenis Geerhorst
Smokkelpogingen in Sittardse bajes: drugs in kleding genaaid

Bewakers van de gevangenis in Sittard hebben de afgelopen weken meermaals drugs en telefoons onderschept. De smokkelwaar werd in kleding en schoenen verstopt, die bestemd waren voor gevangenen.

ANP-408614981
Deze coffeeshops zijn als afhaalloket weer geopend

Coffeeshops blijven vanwege de coronacrisis in principe dicht, maar intussen is landelijk een op de vijf coffeeshops weer geopend als afhaalpunt.

Hasj drugs softdrugs stock
Drugscriminelen hoeven miljoenenbuit niet terug te betalen

De drugsbende rondom Servet Y. (45) hoeft zijn criminele buit niet terug te betalen aan de staat. Het gaat om bijna anderhalf miljoen euro.

Pi-Sittard
Hasj gevonden in gevangenis Sittard

In de werkzalen van de gevangenis in Sittard is donderdag 54 gram hasj gevonden. De drugs zaten onder meer verstopt in een krat bij de wasmachines.

Politie vindt 5,5 kilo hennep en 27.500 euro in woning

De politie heeft na een anonieme tip een grote hoeveelheid drugs en contant geld gevonden in een woning in Kerkrade.

Man gooit zeven kilo heroïne uit raam op A2

Een bestuurder van een bestelbus heeft op de A2 in de nacht van dinsdag op woensdag zeven kilo heroïne uit zijn raam gegooid.

Bedrijfsloods met duizenden kilo's hasj gevonden

De politie heeft vrijdag tijdens een controle in een loods in Geleen een grote drugsvondst gedaan.

Politie heeft prijs: 20 kilo drugs én drie verdachten

De politie in Kerkrade heeft maandag een aardige vangst gedaan. Een 49-jarige Kerkradenaar werd op heterdaad betrapt tijdens een drugsdeal met twee 58-jarige Duitsers. De drie mannen zijn aangehouden.

Man aangehouden na drugsvondst in woning

De politie in Venray heeft een 51-jarige man opgepakt nadat er een grote hoeveelheid drugs werd gevonden in zijn woning.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten