Overslaan en naar de inhoud gaan

Hartenkreet Steinerbos na derde inbraak: 'Gemeente doe iets!'

Geplaatst opzaterdag 11 augustus 2018 - 11:21

De medewerkers van kinderboerderij Steinerbos zitten werkelijk met hun handen in het haar. Voor de derde keer op rij is er ingebroken.

"Met veel geduld drie keer een volièredraad doorknippen, om vervolgens zichzelf te verrijken met andermans plezier. Het is mistroostig gedrag", meldt de kinderboerderij op hun Facebookpagina.

Gekregen vogels
Nadat veel vogels in de volière waren opgegeten door de ratten, kreeg de kinderboerderij van meerdere mensen diverse vogels en kwartels aangeboden. "Zo'n mooi gebaar, maar nu zijn deze vogels 'gevlogen'". Toen de medewerkers vrijdagmorgen bij Steinerbos kwamen, bleken juist de gekregen vogels gestolen te zijn.

Lees ook: Dieven plunderen kinderboerderij in Steinerbos

'In en in triest'
Bewoners uit Stein leven mee met de kinderboerderij en roepen zaterdagmorgen, in reactie op het Facebookbericht van Steinerbos, de gemeente op om in actie te komen. "Het is werkelijk in en in triest dat er voor de DERDE keer in korte tijd is ingebroken bij de kinderboerderij. De gemeente Stein moet maatregelen gaan nemen om dit te voorkomen, dus politieke partijen van Stein met het SB als "kartrekker" van het Steinerbos voorop, neem jullie verantwoordelijkheid en doe er iets aan."

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen