Overslaan en naar de inhoud gaan

'Harrie Ramakers achter drugstransport naar Denemarken'

Geplaatst opdinsdag 28 juli 2015 - 6:11

President Harrie Ramakers van de motorclub Bandidos zou achter drugstransporten naar de Deense hoofdstad Kopenhagen zitten.

Hij zou dat samen doen met de Belg Geert F., ook lid van de Limburgse Bandidos. Dat staat in een vertrouwelijk rapport van de Landelijke Eenheid, dat door De Telegraaf is ingezien.

Belgische informatie
De krant schrijft dinsdag over de stukken met gevoelige informatie van de Belgische autoriteiten. Die hebben de informatie doorgespeeld aan de politie in Limburg. Volgens De Telegraaf is het niet onlogisch dat er een drugstransport naar Denemarken was, omdat de Deen Brian Sandberg als een belangrijk Europees leider van de Bandidos heeft meegeholpen met het oprichten van de club in Nederland.

Chapter
Ramakers uit Nieuwstadt zou veel geld hebben gekregen uit Denemarken voor iedere chapter die hij opende in Nederland. Ramakers zit sinds 27 mei vast. Hij werd met andere verdachten opgepakt bij een grote actie van politie en justitie tegen leden van motorbendes.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Bandidos-president Ramakers opgepakt bij politieactie
Harrie Ramakers verdacht van schietpartij in café Sittard
Gemeente deed Bandidos-baas Ramakers aanbod
'Harrie Ramakers is boos, verward en teleurgesteld'
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen