Overslaan en naar de inhoud gaan

'Harrie Ramakers achter drugstransport naar Denemarken'

Geplaatst opdinsdag 28 juli 2015 - 6:11

President Harrie Ramakers van de motorclub Bandidos zou achter drugstransporten naar de Deense hoofdstad Kopenhagen zitten.

Hij zou dat samen doen met de Belg Geert F., ook lid van de Limburgse Bandidos. Dat staat in een vertrouwelijk rapport van de Landelijke Eenheid, dat door De Telegraaf is ingezien.

Belgische informatie
De krant schrijft dinsdag over de stukken met gevoelige informatie van de Belgische autoriteiten. Die hebben de informatie doorgespeeld aan de politie in Limburg. Volgens De Telegraaf is het niet onlogisch dat er een drugstransport naar Denemarken was, omdat de Deen Brian Sandberg als een belangrijk Europees leider van de Bandidos heeft meegeholpen met het oprichten van de club in Nederland.

Chapter
Ramakers uit Nieuwstadt zou veel geld hebben gekregen uit Denemarken voor iedere chapter die hij opende in Nederland. Ramakers zit sinds 27 mei vast. Hij werd met andere verdachten opgepakt bij een grote actie van politie en justitie tegen leden van motorbendes.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bandidos-president Ramakers opgepakt bij politieactie
Harrie Ramakers verdacht van schietpartij in café Sittard
Gemeente deed Bandidos-baas Ramakers aanbod
'Harrie Ramakers is boos, verward en teleurgesteld'
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen