Overslaan en naar de inhoud gaan

Harold Nusser nieuwe trainer damesploeg BFC

Geplaatst opmaandag 17 mei 2021 - 18:57

Harold Nusser is het komende seizoen de trainer van de damesploeg van BFC .

De oud-speler van onder andere Sittardia, BFC en Bevo volgt in Beek Karin Logister op.

Nieuwe uitdaging voor Nusser
Nusser moest enige tijd nadenken toen de Beekse vereniging hem benaderde om voor komend seizoen trainer van het damesteam te worden. "Ik ben al jaren trainer van herenteams. Waarom ik uiteindelijk ‘ja’ gezegd heb? Omdat de overstap van de eerste naar de eredivisie een fantastische uitdaging is, de dames vechters zijn die zich hierin willen vastbijten, omdat er vanuit de talenten van de vereniging een doorgroei moet plaatsvinden naar het eerste team en BFC is een vereniging waar ik bekend mee ben en me thuis voel", laat Nusser op de site van de club weten.

Kennis van de vereniging
De Beekse club is tevreden met het binnenhalen van de ervaren trainer. Nusser speelde zelf bij Blauw-Wit en sloot zijn spelerscarrière af bij BFC. Ook als trainer was de in Born woonachtige Nusser actief bij de club uit Beek. "Hij kent de vereniging en hij kent de mensen bij BFC. We zijn hartstikke blij dat hij vanaf komend seizoen de dames van BFC onder zijn hoede neemt in hun eredivisie-avontuur," laat voorzitter Anouk Klinkers weten.

Larissa Nusser
De vader van international Larissa Nusser, was in het verleden ook trainer van Sittardia en het tweede team van Lions.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen