Overslaan en naar de inhoud gaan

Harold Nusser nieuwe trainer Bevo

Geplaatst opwoensdag 1 juni 2016 - 0:02

Harold Nusser (45) wordt de nieuwe trainer van handbalclub Targos Bevo. De Sittardenaar tekent een contract voor een seizoen met de intentie voor een langer verblijf.

Nusser is geen onbekende in Panningen. In de periode 2004-2006 was hij speler bij Bevo.

Met Nusser haalt Bevo een ambitieuze en ervaren trainer binnen, als opvolger van Martin Vlijm. Als speler werd Nusser drie keer Nederlands kampioen, won hij vijf keer de beker (waarvan eenmaal in België), pakte hij vier keer de Supercup en heeft hij 155 interlands achter zijn naam staan.

Combineren
Na zijn spelersloopbaan werd hij trainer in de eredivisie bij BFC, werkte hij bij meerdere clubs in België, was hij coach bij V&L en de afgelopen vier jaar trainer bij het opleidingsteam van Lions. Nusser gaat zijn trainerschap bij Bevo combineren met zijn baan bij zorgverzekeraar CZ.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Trainer Nusser na één seizoen weg bij Bevo
Handballers Bevo strijden om Supercup
Bevo pakt Supercup in eigen huis
Bevo verliest in België
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen