Overslaan en naar de inhoud gaan

Harma van Kreij uitgenodigd voor Nederlandse handbalselectie

Geplaatst opmaandag 24 februari 2020 - 21:07

Handbalster Harma van Kreij uit Geijsteren is door bondscoach Manu Mayonnade uitgenodigd voor de EK-kwalificatiewedstrijden van maart tegen Spanje.

De groep bestaat nu uit 33 speelsters. Een aantal speelsters valt nog af.

Acht doelpunten
Van Kreij maakte afgelopen weekend grote indruk door voor haar ploeg in de Champions League acht doelpunten te maken tegen SCM Ramnicu Valcea uit Roemenië. De wedstrijd eindigde in 28-28, maar de ploeg uit Ljubljana, die twee keer de Champions League won, heeft nog zicht op de kwartfinale van het kampioenenbal.

Eerste seizoen
Het is het eerste seizoen voor Van Kreij bij RK Krim Mercator uit de Sloveense hoofdstad Ljubljana.

Opbouwspeelster
De 27-jarige opbouwspeelster begon op 10- jarige leeftijd bij Manual in Venray met handbal, verruilde de afdelingsclub op haar vijftiende voor Bevo en verhuisde vervolgens naar HandbaL Venlo. In 2014 stapte zij over naar TuS Lintfort in Duitsland en speelde tot het einde van afgelopen seizoen bij het Borussia Dortmund van trainer Gino Smits.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen