Overslaan en naar de inhoud gaan

Harma van Kreij uitgenodigd voor Nederlandse handbalselectie

Geplaatst opmaandag 24 februari 2020 - 21:07

Handbalster Harma van Kreij uit Geijsteren is door bondscoach Manu Mayonnade uitgenodigd voor de EK-kwalificatiewedstrijden van maart tegen Spanje.

De groep bestaat nu uit 33 speelsters. Een aantal speelsters valt nog af.

Acht doelpunten
Van Kreij maakte afgelopen weekend grote indruk door voor haar ploeg in de Champions League acht doelpunten te maken tegen SCM Ramnicu Valcea uit Roemenië. De wedstrijd eindigde in 28-28, maar de ploeg uit Ljubljana, die twee keer de Champions League won, heeft nog zicht op de kwartfinale van het kampioenenbal.

Eerste seizoen
Het is het eerste seizoen voor Van Kreij bij RK Krim Mercator uit de Sloveense hoofdstad Ljubljana.

Opbouwspeelster
De 27-jarige opbouwspeelster begon op 10- jarige leeftijd bij Manual in Venray met handbal, verruilde de afdelingsclub op haar vijftiende voor Bevo en verhuisde vervolgens naar HandbaL Venlo. In 2014 stapte zij over naar TuS Lintfort in Duitsland en speelde tot het einde van afgelopen seizoen bij het Borussia Dortmund van trainer Gino Smits.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen