Overslaan en naar de inhoud gaan

Harma van Kreij speelt toch drielandentoernooi met Oranje

Geplaatst opwoensdag 7 april 2021 - 21:14

Handbalster Harma van Kreij is toch toegevoegd aan de selectie voor het aankomend drielandentoernooi in Kroatië.

De speelster uit Venray is door bondscoach Emmanuel Mayonnade opgeroepen.

Claudia Rompen
Claudia Rompen is eveneens aan de selectie van de Nederlandse ploeg toegevoegd. De uit Mechelen afkomstige doelvrouw speelt in de Deense competitie voor HH Elite A/S. Larissa Nusser uit Born zat al bij de selectie. Zij speelt in diezelfde Deense competitie, maar dan voor København Håndbold.

Quarantaine
Die had extra speelsters nodig, omdat zeven handbalsters van de Oranjeselectie in quarantaine zitten en daardoor niet naar Kroatië kunnen afreizen. Ook de Geleense Inger Smits – die uitkomt voor Borussia Dortmund – zit momenteel in quarantaine.

Het drielandentoernooi start volgende week woensdag in de Kroatische stad Porec. Donderdag spelen de Oranjevrouwen tegen Brazilië.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen