Overslaan en naar de inhoud gaan

'Harm van Veldhoven vertrekt bij Roda JC'

Geplaatst opvrijdag 19 juli 2019 - 14:05

Harm van Veldhoven vertrekt bij Roda JC als technisch directeur.

"Ik heb een contract voor onbepaalde tijd en wij hebben gesproken over ontbinding hiervan", zegt de Belg in gesprek met ZO-NWS.

Ziek
Van Veldhoven heeft zich begin juni, vlak nadat de Mexicaan Mauricio García de la Vega de club van de ondergang had gered, ziek gemeld. Dit omdat hij vanwege 'persoonlijke redenen' zijn werk niet kon uitvoeren.

Nieuwe rol
"Ik voel me niet prettig namelijk in de rol die gepland is die ik nu bij Roda zou moeten gaan spelen", zegt de Belg tegen de lokale omroep. "Dan moet je aan het belang van de club denken en verder gaan kijken."

Lommel
Eerder kwam het nieuws naar buiten dat SK Lommel de pijlen op Van Veldhoven had gericht, maar volgens Van Veldhoven is een overstap naar zijn oude club niet aan de orde. "Er is wel geïnformeerd, maar met die dingen ben ik nu helemaal nog niet bezig. Eerst moet het met Roda afgehandeld zijn."

Lees ook: Lommel richt pijlen op Van Veldhoven: 'Er lopen gesprekken'

Fan
De koempels zijn op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. In de wandelgangen werd Ralf Krewinkel al genoemd. De oud-burgemeester van Heerlen is fan van de Kerkraadse club.

Lees ook: 'Ralf Krewinkel mogelijk nieuwe directeur Roda'

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen