Overslaan en naar de inhoud gaan

'Harm van Veldhoven vertrekt bij Roda JC'

Geplaatst opvrijdag 19 juli 2019 - 14:05

Harm van Veldhoven vertrekt bij Roda JC als technisch directeur.

"Ik heb een contract voor onbepaalde tijd en wij hebben gesproken over ontbinding hiervan", zegt de Belg in gesprek met ZO-NWS.

Ziek
Van Veldhoven heeft zich begin juni, vlak nadat de Mexicaan Mauricio García de la Vega de club van de ondergang had gered, ziek gemeld. Dit omdat hij vanwege 'persoonlijke redenen' zijn werk niet kon uitvoeren.

Nieuwe rol
"Ik voel me niet prettig namelijk in de rol die gepland is die ik nu bij Roda zou moeten gaan spelen", zegt de Belg tegen de lokale omroep. "Dan moet je aan het belang van de club denken en verder gaan kijken."

Lommel
Eerder kwam het nieuws naar buiten dat SK Lommel de pijlen op Van Veldhoven had gericht, maar volgens Van Veldhoven is een overstap naar zijn oude club niet aan de orde. "Er is wel geïnformeerd, maar met die dingen ben ik nu helemaal nog niet bezig. Eerst moet het met Roda afgehandeld zijn."

Lees ook: Lommel richt pijlen op Van Veldhoven: 'Er lopen gesprekken'

Fan
De koempels zijn op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. In de wandelgangen werd Ralf Krewinkel al genoemd. De oud-burgemeester van Heerlen is fan van de Kerkraadse club.

Lees ook: 'Ralf Krewinkel mogelijk nieuwe directeur Roda'

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen