Overslaan en naar de inhoud gaan

Harm van Veldhoven terug bij Roda JC

Geplaatst opmaandag 12 juni 2017 - 13:14

Harm van Veldhoven komt definitief terug naar Roda JC Kerkrade. Dat bevestigt de oud-trainer aan L1.

Hij gaat aan de slag als technisch directeur en tekent een contract voor onbepaalde tijd.

Nuchter en realistisch
"Ik heb er heel veel zin in. Ik heb een hele mooie tijd gehad bij Roda en ik hoop dat die tijd weer terugkomt", aldus de Belg met Nederlands paspoort. "Ik wil handelen naar het budget dat ik heb. Belangrijk is om nuchter en realistisch te blijven en om de continuïteit bij Roda terug te brengen."

FC Eindhoven
Momenteel werkt de oud-trainer als technisch manager bij FC Eindhoven. "Ik wil deze week gebruiken om het bij FC Eindhoven goed af te ronden." Aan het einde van deze week komt Van Veldhoven naar Kerkrade. "Dan zal er waarschijnlijk een officieel moment zijn."

Coach van Roda JC
Van Veldhoven stond tussen 2009 en 2012 ook al onder contract bij Roda JC. Als trainer bereikte hij onder meer de play-offs om Europees voetbal en wist hij de club te behoeden voor degradatie.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Van Veldhoven in beeld als technisch directeur Roda
Harm van Veldhoven
'Van Veldhoven staat voor terugkeer bij Roda JC'
Nieuwe trainer Roda JC is in aantocht
Emoties lopen hoog op bij drukbezochte fanavond Roda JC
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen