Overslaan en naar de inhoud gaan

Harm van Veldhoven terug bij Roda JC

Geplaatst opmaandag 12 juni 2017 - 13:14

Harm van Veldhoven komt definitief terug naar Roda JC Kerkrade. Dat bevestigt de oud-trainer aan L1.

Hij gaat aan de slag als technisch directeur en tekent een contract voor onbepaalde tijd.

Nuchter en realistisch
"Ik heb er heel veel zin in. Ik heb een hele mooie tijd gehad bij Roda en ik hoop dat die tijd weer terugkomt", aldus de Belg met Nederlands paspoort. "Ik wil handelen naar het budget dat ik heb. Belangrijk is om nuchter en realistisch te blijven en om de continuïteit bij Roda terug te brengen."

FC Eindhoven
Momenteel werkt de oud-trainer als technisch manager bij FC Eindhoven. "Ik wil deze week gebruiken om het bij FC Eindhoven goed af te ronden." Aan het einde van deze week komt Van Veldhoven naar Kerkrade. "Dan zal er waarschijnlijk een officieel moment zijn."

Coach van Roda JC
Van Veldhoven stond tussen 2009 en 2012 ook al onder contract bij Roda JC. Als trainer bereikte hij onder meer de play-offs om Europees voetbal en wist hij de club te behoeden voor degradatie.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Van Veldhoven in beeld als technisch directeur Roda
Harm van Veldhoven
'Van Veldhoven staat voor terugkeer bij Roda JC'
Nieuwe trainer Roda JC is in aantocht
Emoties lopen hoog op bij drukbezochte fanavond Roda JC
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen