Harm van Veldhoven

Ook in België problemen voor Van Veldhoven

Na een laatste turbulente periode bij Roda JC, staat Harm van Veldhoven nu voor een nog gecompliceerdere situatie bij Lommel SK.

Bij Roda vertrokken Van Veldhoven nu directeur in Lommel

Enkele weken na zijn vertrek bij Roda JC heeft Harm van Veldhoven een nieuwe werkgever. De tot Belg genaturaliseerde Nederlander wordt operationeel directeur bij SK Lommel.

Roda JC en Van Veldhoven definitief uit elkaar

De wegen van Roda JC en algemeen directeur Harm van Veldhoven scheiden. Via de officiele kanalen heeft de club zijn vertrek bekendgemaakt.

ANP
'Harm van Veldhoven vertrekt bij Roda JC'

Harm van Veldhoven vertrekt bij Roda JC als technisch directeur.

Lommel richt pijlen op Van Veldhoven: 'Er lopen gesprekken'

De Belgische club Lommel SK heeft het oog laten vallen op Harm van Veldhoven. De algemeen directeur van Roda JC heeft zich dinsdag ziek gemeld, maar lijkt nu in gesprek te zijn met de Belgische eersteklasser.

Harm van Veldhoven tijdelijk buitenspel

De algemeen directeur van Roda JC, Harm van Veldhoven, is wegens persoonlijke omstandigheden tijdelijk niet in staat om zijn werk uit te voeren.

Van Veldhoven: 'Verleden Garcia de la Vega geen discussie'

Volgens Harm van Veldhoven mag Roda JC met de komst van Mauricio Garcia de la Vega voorzichtig weer aan de Eredivisie denken. Ondanks geruchten uit het verleden van de Mexicaanse investeerder voorspelt de algemeen directeur een vruchtbare samenwerking.

Roda JC zoekt nieuwe coach, toekomst Van der Luer ongewis

Eric van der Luer is komend seizoen niet de hoofdtrainer van Roda JC. Dat bevestigt directeur Harm van Veldhoven in gesprek met L1.

Roda houdt doelman binnenboord: 'Houdt zich goed staande'

Raf Mertens speelt ook na de zomerstop bij Roda JC. De keeper ondertekende vrijdag een contract voor één seizoen bij de Koempelclub.

Bob Peeters heeft wel oren naar avontuur bij Roda JC

Voormalig Roda-speler Bob Peeters staat open voor een gesprek bij Roda JC over het hoofdtrainerschap.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten