Harm van Veldhoven

Ook in België problemen voor Van Veldhoven

Na een laatste turbulente periode bij Roda JC, staat Harm van Veldhoven nu voor een nog gecompliceerdere situatie bij Lommel SK.

Bij Roda vertrokken Van Veldhoven nu directeur in Lommel

Enkele weken na zijn vertrek bij Roda JC heeft Harm van Veldhoven een nieuwe werkgever. De tot Belg genaturaliseerde Nederlander wordt operationeel directeur bij SK Lommel.

Roda JC en Van Veldhoven definitief uit elkaar

De wegen van Roda JC en algemeen directeur Harm van Veldhoven scheiden. Via de officiele kanalen heeft de club zijn vertrek bekendgemaakt.

ANP
'Harm van Veldhoven vertrekt bij Roda JC'

Harm van Veldhoven vertrekt bij Roda JC als technisch directeur.

Lommel richt pijlen op Van Veldhoven: 'Er lopen gesprekken'

De Belgische club Lommel SK heeft het oog laten vallen op Harm van Veldhoven. De algemeen directeur van Roda JC heeft zich dinsdag ziek gemeld, maar lijkt nu in gesprek te zijn met de Belgische eersteklasser.

Harm van Veldhoven tijdelijk buitenspel

De algemeen directeur van Roda JC, Harm van Veldhoven, is wegens persoonlijke omstandigheden tijdelijk niet in staat om zijn werk uit te voeren.

Van Veldhoven: 'Verleden Garcia de la Vega geen discussie'

Volgens Harm van Veldhoven mag Roda JC met de komst van Mauricio Garcia de la Vega voorzichtig weer aan de Eredivisie denken. Ondanks geruchten uit het verleden van de Mexicaanse investeerder voorspelt de algemeen directeur een vruchtbare samenwerking.

Roda JC zoekt nieuwe coach, toekomst Van der Luer ongewis

Eric van der Luer is komend seizoen niet de hoofdtrainer van Roda JC. Dat bevestigt directeur Harm van Veldhoven in gesprek met L1.

Roda houdt doelman binnenboord: 'Houdt zich goed staande'

Raf Mertens speelt ook na de zomerstop bij Roda JC. De keeper ondertekende vrijdag een contract voor één seizoen bij de Koempelclub.

Bob Peeters heeft wel oren naar avontuur bij Roda JC

Voormalig Roda-speler Bob Peeters staat open voor een gesprek bij Roda JC over het hoofdtrainerschap.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV