Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardwell in Landgraaf: 'ik geloofde het niet'

Geplaatst opvrijdag 15 mei 2015 - 23:09

Mede-organisator Peter Crijns is de dag na het verrassingsoptreden van Hardwell in Landgraaf nog steeds beduusd van de komst van de nummer 1 dj van de wereld.

Kill The Buzz zou in Landgraaf van 00:30 uur tot 02:00 uur spelen.

Lees ook: Hardwell draait in geheim in Landgraaf

Hardwell is er bij
Toen hij rond 00:00 uur binnenkwam zag iemand van de organisatie dat Hardwell er bij was. "De man kwam naar binnen gerend en riep 'Hardwell is er bij', ik geloofde hem niet", vertelt Crijns, die de eerste editie van dance event Intensss mee organiseerde.

Lopend vuurtje
"Mijn zoon en ik zijn grote fans dus we zagen al snel dat het hem echt was. Vervolgens moest hij via de zijkant van de zaal naar achteren. Hij draaide zijn hoofd nog naar de buitenkant zodat niemand hem zou herkennen, maar het nieuws ging natuurlijk als een lopend vuurtje rond."

Een gewone jongen
Crijns had ook nog even de eer om zelf met de grootmeester te praten. "Hij vertelde dat hij een weekje vrij had. Kill The Buzz deed zoveel voor hem dat hij dacht nu speel ik een keer de chauffeur. Echt een hele gewone jongen was het. Backstage heeft hij vervolgens nog een hele tijd met mijn zoon gesproken."

Kwartiertje gedraaid
Vervolgens trok Crijns de stoute schoenen aan en vroeg hij of Hardwell toch niet eventje op het podium wilde komen voor de ruim 600 aanwezigen. "'Al ga je het podium op en zeg je helemaal niets', zei ik nog. In eerste instantie zei hij nee, maar even later kondigde hij aan dat hij toch even ging MC-en (sfeermakers tijdens optredens van DJ's red.) bij Kill The Buzz. Uiteindelijk jeukte het toch en heeft hij nog een kwartiertje gedraaid."

Normaal 70.000 euro
Een uniek moment volgens Crijns. "Dat was de eerste keer na zijn doorbraak in Limburg. Niet verkeerd. Normaal betaal je al snel 70.000 euro voor een set."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Hardwell draait in geheim in Landgraaf
Dancefeest Intensss naar Brunssum
Beste dj van de wereld op Intensss Outdoor in Brunssum
Dilemma: Martin Garrix op Pinkpop of toch Flying Dutch?
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen