Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardwell draait in geheim in Landgraaf

Geplaatst opvrijdag 15 mei 2015 - 21:01

Sta je op Hemelvaartsdag nietsvermoedend in Landgraaf te dansen op de muziek van DJ Kill the Buzz, stapt de beste DJ van de wereld ineens het podium op.

Het gebeurde de bezoekers van de eerste editie van INTENSSS toen Hardwell donderdag ineens het podium van de Alhambra-zaal in Landgraaf beklom.

Beste van wereld
De nummer 1 DJ van de wereld kwam samen met Kill the Buzz naar Landgraaf en ging vervolgens ook zelf nog even achter de draaitafels staan. Tot groot genoegen van de aanwezigen en tot wanhoop van zij die er niet bij waren natuurlijk.

1e keer in Limburg
Een uniek moment volgens Peter Crijns. Mede-organisator van het evenement. "Dat was de eerste keer na zijn doorbraak in Limburg. Niet verkeerd. Normaal betaal je al snel 70.000 euro voor een set."

Lees ook: Hardwell in Landgraaf: 'ik geloofde het niet'

Nummer 1 DJ Mag
Bredanaar Robbert van de Corput, zoals de echte naam van Hardwell luidt, werd eind vorig jaar voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de nummer 1 dj van de wereld door het Britse tijdschrift DJ Mag.

YouTube
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Hardwell in Landgraaf: 'ik geloofde het niet'
Dancefeest Intensss naar Brunssum
Beste dj van de wereld op Intensss Outdoor in Brunssum
Dilemma: Martin Garrix op Pinkpop of toch Flying Dutch?
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen