Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardrijder aangehouden met zakken wiet in auto

Geplaatst opwoensdag 8 mei 2019 - 10:22

Een hardrijder is met zakken drugs aangehouden in Geleen, nadat hij met hoge snelheid van de weg was geplukt.

Dat gebeurde vorige week, laat het Team Verkeer van de politie op Instagram weten.

157
Naast dat de bestuurder 157 kilometer per uur reed, waar 130 was toegestaan, zag de politie ook al snel een zak wiet liggen in de auto. De bestuurder werd aangehouden op de Urmonderbaan.

Amfetamine
"Toen zij de bestuurder aanspraken, zagen de collega's al direct dat er een zak met wiet in het voertuig lag. Collega's hebben uiteindelijk een zak wiet en nog een grotere zak met wiet, amfetamine en hasj aangetroffen', zo schrijft de politie.

De bestuurder is aangehouden en de drugs is in beslag genomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen