Overslaan en naar de inhoud gaan

Harde klap: twee mannen gewond bij ongeval in Milsbeek

Geplaatst opdonderdag 29 juli 2021 - 6:51

Twee mannen zijn in de nacht van woensdag op donderdag in Milsbeek gewond geraakt toen hun auto's tegen elkaar botsten.

De twee voertuigen botsten net voor middernacht op elkaar op de Sint Jansberg in het buitengebied van Milsbeek.

Politiebegeleiding
Twee inzittenden raakten bij de klap gewond. Eén man werd volgens een correspondent ter plaatse onder politiebegeleiding per ambulance naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De tweede gewonde moest zich ook in het ziekenhuis laten behandelen aan zijn verwondingen.

Op dit moment is niet bekend hoe ernstig de twee gewond zijn.

Harde klap
De twee voertuigen kwamen hard met elkaar in botsing. Beide voertuigen raakten daardoor zwaar beschadigd. Eén van de auto's verloor zelfs een wiel.

Een bergingsbedrijf heeft de twee auto's weggesleept. De weg is enige tijd afgesloten geweest vanwege onderzoek en bergingswerkzaamheden. Waardoor de twee voertuigen met elkaar in botsing kwamen, is nog niet bekend.

Ongeval Milsbeek - 28 jul 2021[1]
Foto: SK-Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen