Overslaan en naar de inhoud gaan

Hans van Wolde begint ook hotel in Reijmerstok

Geplaatst opzondag 21 februari 2021 - 20:11

De bekende chefkok Hans van Wolde opent begin volgend jaar een hotel tegenover zijn luxe restaurant Brut in Reijmerstok.

In het gebouwencomplex zijn nu nog vakantiewoningen gevestigd.

Kamers en suites
Het hotel krijgt twintig kamers. Ernaast komt een zogeheten mansion met vier luxe suites. "Het hotel is meer op wandelaars en fietsers gericht, de suites vooral op onze gasten van het restaurant", zo vertelt Van Wolde tegen Chapeau Magazine.

Frituur
Bij het hotel komen ook een frituur, een ijssalon en een delicatessenwinkel. Van Wolde zal het complex huren van regionale investeerders die de panden onlangs hebben aangekocht. Dit voorjaar starten de verbouwingswerkzaamheden.

Lees ook: Sterrenchef met culinaire friet op tour door provincie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen