Overslaan en naar de inhoud gaan

Hans van Wolde begint ook hotel in Reijmerstok

Geplaatst opzondag 21 februari 2021 - 20:11

De bekende chefkok Hans van Wolde opent begin volgend jaar een hotel tegenover zijn luxe restaurant Brut in Reijmerstok.

In het gebouwencomplex zijn nu nog vakantiewoningen gevestigd.

Kamers en suites
Het hotel krijgt twintig kamers. Ernaast komt een zogeheten mansion met vier luxe suites. "Het hotel is meer op wandelaars en fietsers gericht, de suites vooral op onze gasten van het restaurant", zo vertelt Van Wolde tegen Chapeau Magazine.

Frituur
Bij het hotel komen ook een frituur, een ijssalon en een delicatessenwinkel. Van Wolde zal het complex huren van regionale investeerders die de panden onlangs hebben aangekocht. Dit voorjaar starten de verbouwingswerkzaamheden.

Lees ook: Sterrenchef met culinaire friet op tour door provincie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen