Overslaan en naar de inhoud gaan

Hans Spillmann nieuwe keeperstrainer MVV

Geplaatst opvrijdag 3 juli 2020 - 15:27

Voormalig doelman Hans Spillmann keert als keeperstrainer terug bij MVV. Spillmann heeft een verbintenis van twee jaar getekend.

De oud-keeper van MVV komt na een uitstapje naar Alemannia Aken terug in de Geusselt.

Ervaren en gedreven
Technisch directeur Ron Elsen laat via de website van MVV weten blij te zijn met de terugkeer van Spillmann. "We waren op zoek naar een opvolger van Vladan Kujovic. Hans Spillmann kent de club en de club kent Hans. Hij is een zeer ervaren en gedreven specialist op het gebied van keepertraining," aldus Elsen.

Staf compleet
Met deze nieuwe aanwinst is de technische staf van MVV compleet. Naast Spillmann kan hoofdtrainer Darije Kalezic beschikken over Regillio Vrede en Robbie Servais.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen