Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Hans Kraay junior walgt van Van der Luer: 'Enge kliek'

Geplaatst opmaandag 25 maart 2019 - 6:49

Hans Kraay junior heeft hard uitgehaald naar Roda JC. De tv-persoonlijkheid is op zijn zachtst gezegd niet te spreken over de reacties van Eric van der Luer en zijn spelers op de verschillen tussen de werkwijze met Robert Molenaar.

"Zuchtend, steunend en kreunend. Met ontzetting en walging kijk ik naar deze man", zei de voetbalanalist zondagavond bij FOX Sports over clubicoon Eric van der Luer.

Analyse
Kraay junior reageerde zo fel nadat hij de analyse van Van der Luer, die sinds deze week als trainer op de bank zit bij de Koempels, had gezien na afloop van het gelijkspel tegen MVV. "We hebben andere accenten gelegd in manier van voetballen. Het blijkt dat jongens dan nog vastzitten in het oude systeem. Ze zijn gewend om bepaalde dingen te doen die onder Robert (Molenaar, red.) waren afgesproken", zei Van der Luer. "Dat zorgde ervoor dat MVV makkelijk kon verdedigen, maar dat krijgen we er wel uit."

Lees ook: Roda JC geeft 2-0 voorsprong uit handen

Enge kliek
Volgens de voetbalanalist ging de vervanger van de onlangs ontslagen Molenaar met deze opmerking zijn boekje te buiten. Vooral dat de Maastrichtenaar zei dat spelers moeite hadden met de 'andere accenten' en dat hij dat er wel uit zou krijgen, schoot in het verkeerde keelgat bij de oud-voetballer. "Wat een enge kliek", aldus Kraay junior.

De tv-presentator deed er vervolgens nog een schepje bovenop: "Robert Molenaar, je hebt helemaal gelijk dat je weg bent. Als je niet ontslagen was, had je zelf weg moeten gaan."

Lees ook: Ontslagen Molenaar: 'Van prestaties kon geen sprake zijn'

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen