Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Hans Kraay junior walgt van Van der Luer: 'Enge kliek'

Geplaatst opmaandag 25 maart 2019 - 6:49

Hans Kraay junior heeft hard uitgehaald naar Roda JC. De tv-persoonlijkheid is op zijn zachtst gezegd niet te spreken over de reacties van Eric van der Luer en zijn spelers op de verschillen tussen de werkwijze met Robert Molenaar.

"Zuchtend, steunend en kreunend. Met ontzetting en walging kijk ik naar deze man", zei de voetbalanalist zondagavond bij FOX Sports over clubicoon Eric van der Luer.

Analyse
Kraay junior reageerde zo fel nadat hij de analyse van Van der Luer, die sinds deze week als trainer op de bank zit bij de Koempels, had gezien na afloop van het gelijkspel tegen MVV. "We hebben andere accenten gelegd in manier van voetballen. Het blijkt dat jongens dan nog vastzitten in het oude systeem. Ze zijn gewend om bepaalde dingen te doen die onder Robert (Molenaar, red.) waren afgesproken", zei Van der Luer. "Dat zorgde ervoor dat MVV makkelijk kon verdedigen, maar dat krijgen we er wel uit."

Lees ook: Roda JC geeft 2-0 voorsprong uit handen

Enge kliek
Volgens de voetbalanalist ging de vervanger van de onlangs ontslagen Molenaar met deze opmerking zijn boekje te buiten. Vooral dat de Maastrichtenaar zei dat spelers moeite hadden met de 'andere accenten' en dat hij dat er wel uit zou krijgen, schoot in het verkeerde keelgat bij de oud-voetballer. "Wat een enge kliek", aldus Kraay junior.

De tv-presentator deed er vervolgens nog een schepje bovenop: "Robert Molenaar, je hebt helemaal gelijk dat je weg bent. Als je niet ontslagen was, had je zelf weg moeten gaan."

Lees ook: Ontslagen Molenaar: 'Van prestaties kon geen sprake zijn'

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen