Overslaan en naar de inhoud gaan

Hans de Koning weer terug op trainingsveld

Geplaatst opdonderdag 13 februari 2020 - 18:13

VVV-trainer Hans de Koning is na een een galblaasoperatie weer teruggekeerd op het trainingsveld. De oefenmeester was bijna twee weken uit de roulatie.

De Koning is blij dat hij weer tussen de jongens op het veld staat. Hij had het voornemen om afgelopen week in de aanloop naar de wedstrijd tegen Heerenveen zich bij de groep te voegen. Dat was echter te snel. Hij moest na zijn ontslag uit het ziekenhuis nog een aantal dagen thuis aansterken.

Video: L1

Fantastisch om het veld te staan
De Koning was dan ook heel erg blij dat hij nu weer voor de groep kan staan: "Ik had vorige week zaterdag al voor de groep willen staan, maar dat viel nog even tegen toen dan niet ging. Uiteindelijk gaat het toch om het spelletje. Het is jammer dat het tijdens de training zo'n slecht weer was, maar het is zo fantastisch om weer op het veld te kunnen staan."

Heracles
VVV-Venlo speelt vrijdagavond thuis in de Koel tegen Heracles. De wedstrijd stond oorspronkelijk gepland voor zaterdagavond maar is door de KNVB één dag vervroegd in verband met de de bekerwedstrijden die na het weekend doordeweeks worden gespeeld.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen