Overslaan en naar de inhoud gaan

Hans de Koning weer terug op trainingsveld

Geplaatst opdonderdag 13 februari 2020 - 18:13

VVV-trainer Hans de Koning is na een een galblaasoperatie weer teruggekeerd op het trainingsveld. De oefenmeester was bijna twee weken uit de roulatie.

De Koning is blij dat hij weer tussen de jongens op het veld staat. Hij had het voornemen om afgelopen week in de aanloop naar de wedstrijd tegen Heerenveen zich bij de groep te voegen. Dat was echter te snel. Hij moest na zijn ontslag uit het ziekenhuis nog een aantal dagen thuis aansterken.

Video: L1

Fantastisch om het veld te staan
De Koning was dan ook heel erg blij dat hij nu weer voor de groep kan staan: "Ik had vorige week zaterdag al voor de groep willen staan, maar dat viel nog even tegen toen dan niet ging. Uiteindelijk gaat het toch om het spelletje. Het is jammer dat het tijdens de training zo'n slecht weer was, maar het is zo fantastisch om weer op het veld te kunnen staan."

Heracles
VVV-Venlo speelt vrijdagavond thuis in de Koel tegen Heracles. De wedstrijd stond oorspronkelijk gepland voor zaterdagavond maar is door de KNVB één dag vervroegd in verband met de de bekerwedstrijden die na het weekend doordeweeks worden gespeeld.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen