Overslaan en naar de inhoud gaan

Hans de Koning nieuwe hoofdtrainer VVV-Venlo

Geplaatst opzaterdag 14 december 2019 - 21:41

Hans de Koning wordt de nieuwe hoofdtrainer van VVV-Venlo.

Dat heeft De Koning gezegd tegen FOX Sports. De 59-jarige De Koning was eerder hoofdtrainer van onder meer FC Volendam, Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk.

Verspreking Driessen
Interim-trainer Jay Driessen leek zich vlak voor het thuisduel met PEC Zwolle al te verspreken. "Hans de Koning wordt hier hoofdtrainer en ik stap weer terug in mijn oude rol", zei Driessen tegen FOX Sports. Vervolgens probeerde de tijdelijke trainer zijn uitspraak nog enigszins te nuanceren. "Ik zou onder hem kunnen werken, maar er is met meerdere kandidaten gesproken."

Lees ook: Jay Driessen tijdelijk nieuwe trainer VVV-Venlo

Maaskant
VVV is op zoek naar een hoofdtrainer na het ontslag van Robert Maaskant vorige maand. Driessen was eerder dit seizoen assistent van Maurice Steijn bij Al-Wahda in de Verenigde Arabische Emiraten. Hij beschikt niet over het vereiste trainersdiploma om in de eredivisie als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Driessen zat zonder werk na het ontslag van Steijn, onder wie hij eerder ook al bij VVV werkte.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen