Overslaan en naar de inhoud gaan

The Handsome Fellows op Southern Bluesnight

Geplaatst opzondag 12 oktober 2014 - 17:01

The Handsome Fellows heeft vrijdagavond in de Nieuwe Nor in Heerlen de tweede BRUL-contest gewonnen van de Stichting Blues en Rootsmuziek Uit Limburg.

Daarmee verdiende The Handsome Fellows een optreden op The Southern Bluesnight op 21 maart 2015 in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.

The Handsome Fellows bestaat uit: Jacques Querelle (zang, harmonica, gitaar), Silvio Souren (drums), Roy Dautzenberg (gitaar) en Arno Stevelmans (bas).

Deel dit bericht via
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV