Overslaan en naar de inhoud gaan

Handgemeen Jos en Frans Verstappen loopt met sisser af

Geplaatst opvrijdag 29 juli 2016 - 10:48

Jos Verstappen wordt voorlopig niet vervolgd voor het handgemeen met zijn vader Frans.

Het Openbaar Ministerie heeft dat vrijdag besloten. De zaak is voorwaardelijk geseponeerd, wat wil zeggen dat Jos Verstappen zich alsnog voor de rechter moet verantwoorden wanneer hij binnen nu en twee jaar in de fout gaat.

Ruzie
Frans Verstappen deed afgelopen zondagavond aangifte tegen zijn zoon nadat die hem was aangevlogen na een hoog opgelopen ruzie. Na een duw van de oud-Formule 1-coureur viel Frans naar eigen zeggen met stoel en al achterover tegen een muur. De politie kwam ter plaatse en maakte vervolgens proces verbaal op.

Aangifte ingetrokken
Toen het incident tussen vader en zoon een paar dagen later in de openbaarheid kwam, ontkende Frans Verstappen in eerste instantie met klem dat er iets zou zijn voorgevallen. Later op de dag zag hij zich toch genoodzaakt om toe te geven dat er wel degelijk een incident had plaatsgevonden. Verstappen toog woensdag naar het politiebureau om de aangifte tegen zijn zoon weer in te trekken. "Het is gewoon een privézaak tussen mij en Jos", liet hij zich toen ontvallen.

Jos Verstappen werkte zich in het verleden wel vaker in de nesten. Een overzicht lees je op de website van De Limburger.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen