Overslaan en naar de inhoud gaan

Handboogschutter Steve Wijler: 'Jaar met ups en downs'

Geplaatst opmaandag 10 juni 2019 - 18:11

Voor Steve Wijler zit de eerste dag van de wereldkampioenschappen handboogschieten in Den Bosch erop.

De recurvespecialist uit Horn schoot 667 punten in de kwalificatie en drong als 46ste door tot de eerste ronde van het toernooi om de wereldtitel.

Tegenvaller
Die prestatie viel tegen, moest de recurveschutter toegeven. "Ik ben zeker niet 100 procent tevreden. Het is een jaar van ups en downs", vertelt hij tegen L1.

Records
Met twee persoonlijke records zijn z'n ups heel erg goed. "De resultaten van vandaag zijn aan de lage kant, maar er is nog steeds niets aan de hand, want morgen begint alles weer opnieuw", aldus Wijler. Dan moet hij het in de eerste ronde opnemen tegen Tamimul Islam uit Bangladesh.

Tweede
Bij het schieten met het recurveteam ging het goed. De Oranjemannen - Rick van der Ven, Sjef van den Berg en Steve Wijler - legden met 2034 punten beslag op de tweede plaats in de kwalificatie, mogen de eerste ronde overslaan en komen woensdag pas weer in actie.

De schutters van Zuid-Korea schoten de meeste punten in de kwalificatie.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen