Overslaan en naar de inhoud gaan

Handboogschutter Steve Wijler: 'Jaar met ups en downs'

Geplaatst opmaandag 10 juni 2019 - 18:11

Voor Steve Wijler zit de eerste dag van de wereldkampioenschappen handboogschieten in Den Bosch erop.

De recurvespecialist uit Horn schoot 667 punten in de kwalificatie en drong als 46ste door tot de eerste ronde van het toernooi om de wereldtitel.

Tegenvaller
Die prestatie viel tegen, moest de recurveschutter toegeven. "Ik ben zeker niet 100 procent tevreden. Het is een jaar van ups en downs", vertelt hij tegen L1.

Records
Met twee persoonlijke records zijn z'n ups heel erg goed. "De resultaten van vandaag zijn aan de lage kant, maar er is nog steeds niets aan de hand, want morgen begint alles weer opnieuw", aldus Wijler. Dan moet hij het in de eerste ronde opnemen tegen Tamimul Islam uit Bangladesh.

Tweede
Bij het schieten met het recurveteam ging het goed. De Oranjemannen - Rick van der Ven, Sjef van den Berg en Steve Wijler - legden met 2034 punten beslag op de tweede plaats in de kwalificatie, mogen de eerste ronde overslaan en komen woensdag pas weer in actie.

De schutters van Zuid-Korea schoten de meeste punten in de kwalificatie.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen