Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Handboogschutter Steve Wijler: 'Jaar met ups en downs'

Geplaatst opmaandag 10 juni 2019 - 18:11

Voor Steve Wijler zit de eerste dag van de wereldkampioenschappen handboogschieten in Den Bosch erop.

De recurvespecialist uit Horn schoot 667 punten in de kwalificatie en drong als 46ste door tot de eerste ronde van het toernooi om de wereldtitel.

Tegenvaller
Die prestatie viel tegen, moest de recurveschutter toegeven. "Ik ben zeker niet 100 procent tevreden. Het is een jaar van ups en downs", vertelt hij tegen L1.

Records
Met twee persoonlijke records zijn z'n ups heel erg goed. "De resultaten van vandaag zijn aan de lage kant, maar er is nog steeds niets aan de hand, want morgen begint alles weer opnieuw", aldus Wijler. Dan moet hij het in de eerste ronde opnemen tegen Tamimul Islam uit Bangladesh.

Tweede
Bij het schieten met het recurveteam ging het goed. De Oranjemannen - Rick van der Ven, Sjef van den Berg en Steve Wijler - legden met 2034 punten beslag op de tweede plaats in de kwalificatie, mogen de eerste ronde overslaan en komen woensdag pas weer in actie.

De schutters van Zuid-Korea schoten de meeste punten in de kwalificatie.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen