Overslaan en naar de inhoud gaan

Handboogschutter Schloesser stoot door naar WK-finale

Geplaatst opzaterdag 17 februari 2018 - 11:43

Handboogschutter Mike Schloesser heeft de finale bereikt van het WK Indoor in het Amerikaanse Yankton.

De compoundspecialist uit Weustenrade schakelde in de kwartfinale de Italiaan Viviani Mior uit, door hem met 150-145 te verslaan. In de halve finale won hij van de Amerikaan Kristofer Schaff.

Italiaanse tegenstander
In de finale neemt Schloesser het maandag op tegen de Italiaan Sergio Pagni. Bij de recurveschutters is Steve Wijler uit Horn uitgeschakeld. Hij moest het in de tweede ronde opnemen tegen Rick van der Ven en verloor in de shoot off.

Kwartfinale
Het Nederlandse Compound Team komt zaterdag in de kwartfinale uit tegen Denemarken, het Nederlandse Recurve Team had in de achtste finale een bye en staat ook in de kwartfinale. De winnaar van de wedstrijd tussen Duitsland en Frankrijk is daarin de tegenstander.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen