Overslaan en naar de inhoud gaan

Handboogschutter Mike Schloesser pakt gouden plak in Minsk

Geplaatst opdonderdag 27 juni 2019 - 15:46

Handboogschutter Mike Schloesser heeft de gouden plak gepakt op het onderdeel compound bij de Europese Spelen in Minsk.

De schutter uit Weustenrade versloeg Luxemburger Gilles Seywert in de finale: 145-144.

Favorietenrol
De schutter uit Weustenrade is Europees kampioen en de nummer 1 van de wereldranking. Hij heeft zijn favorietenrol in Wit-Rusland dus waargemaakt. Het is overigens niet de enige medaille die Schloesser in Minsk heeft gepakt. Eerder wist hij al beslag te leggen op een zilveren medaille. Samen met zijn teamgenote Sanne de Laat moest hij in de finale van de discipline compound gemengd zijn meerdere erkennen in een Russisch duo. Dat gebeurde na een shoot-off: 28-27.

Lees ook: Schloesser pakt zilver op Europese Spelen

Steve Wijler
Collega-handboogschutter Steve Wijler uit Horn heeft donderdag ook een medaille gepakt in Minsk. Op het onderdeel recurve heeft hij zilver gepakt.

Lees ook: Boogschutter Wijler grijpt naast goud in Minsk

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen