Overslaan en naar de inhoud gaan

Handbalsters Vlug en Lening pakken punten tegen Voorwaarts

Geplaatst opzaterdag 16 november 2019 - 21:18

De V&L-handbalsters hebben de thuiswedstrijd tegen Voorwaarts gewonnen.

In Geleen werd het een ruime 36-25 zege voor Geonius/V&L.

Het was na de winst op Volendam vorig week (30-29), de tweede thuiszege binnen een week voor de vrouwen van Vlug en Lenig. In de eerste minuten ging het gelijk op en halverwege de eerste helft had het Geleense team een kleine marge opgebouwd, 7-4. De promovendus uit Twello vocht zich langszij en pakte brutaal de leiding bij 8-9. Dat was het sein voor trainer Edwin Janssen om een time out te nemen.

Tweede helft
Zijn team herstelde zich daarna, kwam bij 10-10 gelijk en liep vervolgens uit tot 16-11 bij rust. V&L speelde in de tweede helft de wedstrijd verder uit zonder nog in de problemen te komen. Via 24-15 halverwege de tweede helft werd de eindstand bereikt.

Vlug en Lenig versterkt zijn positie bij de beste zes teams in de eredivisie, de plekken die recht geven op het spelen van play-offs aan het eind van de competitie.

Zondagmiddag wordt in Amsterdam de topper in de eredivisie tussen VOC en Cabooter/HandbaL Venlo gespeeld.

Vlug en Lenig handbal (16 nov 2019)
Foto: Frank Kerbusch | PubliciteitVisie.nl
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen