Overslaan en naar de inhoud gaan

Handbalsters V&L vernederen Macedonische tegenstander

Geplaatst opzaterdag 10 november 2018 - 19:37

De handbalsters van Geonius Vlug en Lenig (V&L) hebben in de eerste wedstrijd in de derde ronde van de Challenge Cup hun Macedonische tegenstander vernederd.

In Kumanovo eindigde het duel tegen de plaatselijke handbalclub in een 15-39 overwinning voor de vrouwen uit Geleen.

Aanvallend
V&L nam vanaf het beginsignaal het initiatief en opende de score. Het Macedonische team kon V&L korte tijd volgen, maar al snel sloegen de Geleense handbalsters een gat dat naarmate de eerste helft vorderde groter werd. Bij rust stond V&L al met 8-19 voor.

Niet in te halen
Na de hervatting bleef V&L op dezelfde voet doorgaan en liep het verschil verder op. Met nog tien minuten te spelen had de keepster van Kumanovo de bal al 31 keer uit het doel moeten halen en was de thuisploeg niet verder gekomen dan 14 treffers.

Vernederd
Bij het slotsignaal stonden voor het team van trainer Richard Curfs 39 doelpunten op het scorebord. Kumanovo kwam niet verder dan 15 goals.

Zondagavond speelt V&L de return in de Macedonische stad. De 'thuiswedstrijd' begint om 18.00 uur en lijkt gezien de uitslag van de eerste ontmoeting een formaliteit.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen