Overslaan en naar de inhoud gaan

Handbalsters V&L maatje te groot voor SEW

Geplaatst opzaterdag 17 november 2018 - 21:43

De handbalsters van Geonius/Vlug en Lenig hebben zaterdagavond flink uitgehaald tegen SEW.

In Nibbixwoud eindigde het duel tegen de nummer voorlaatst in de eredivisie in een 18-32 overwinning voor de Geleense vrouwen.

Stevig gat
Het team van trainer Richard Curfs sloeg in de eerste helft al een stevig gat en ging met 7-16 rusten. Ook in het vervolg van de wedstrijd bleef V&L scoren. Halverwege de tweede helft stond V&L al met 12-24 voor en wist in het laatste deel nog acht keer het Westfriese doel te vinden.

Verlies voor Handbal Venlo
Cabooter/Handbal Venlo moest het in Amsterdam-Noord opnemen tegen koploper VOC. De wedstrijd ging in de eerste helft lang gelijk op. Bij 15-14 sloeg VOC een gat van zes treffers, dat de Venlose vrouwen op slag van rust wisten te dichten: 21-21.

Korte duur
Vijf minuten na de hervatting kwamen de Venlose vrouwen op voorsprong, maar dat was slechts van korte duur. VOC sloeg opnieuw toe en kwam met 33-25 voor. Handbal Venlo wist nog een deel van de achterstand weg te werken, maar moest toch met een 37-31 nederlaag naar Venlo terug.|

Handbal Venlo staat na negen wedstrijden met twaalf punten derde in de eredivisie, V&L is vierde met tien punten, maar heeft één wedstrijd minder gespeeld.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen