Overslaan en naar de inhoud gaan

Handbalsters Venlo winnen van VZV

Geplaatst opzaterdag 9 november 2019 - 23:14

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben in ’t Veld met 28-24 gewonnen van VZV.

Na tien minuten ging Handbal Venlo nog met 6-4 aan de leiding, tien minuten voor rust stond VZV met 10-9 voor.

De Venlose vrouwen konden die achterstand voor rust niet meer wegwerken en begonnen met 14-13 aan het vervolg van de wedstrijd.

Voorsprong
Het duurde geruime tijd voor de Limburgse handbalsters de stand weer in evenwicht hadden. Na de gelijkmaker sloegen zij een gaatje en gaven zij de tegenstander geen kans meer dichterbij te komen.

Handbal Venlo ruilt van positie met VZV in de eredivisie en staat nu tweede. Geonius V&L is na de zegen op Volendam zesde.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen